Louise, despre ZR in revista VIP

Imi plac petrecerile, imi plac oamenii frumosi, imi place tot ce e #altfel. Anul acesta, mai exat in octombrie am fost invitata de catre unul dintre oamenii mei dragi, Maria Tudor, pe domeniul pe care familia ei il detine in Crevedia, la o petrecere #altfel asa cum am denumit-o eu, Ziua Recoltei cum au denumit-o ei in ultimii 9 ani, de cand Fam Tudor organizeaza aceasta petrecere. Nici ca le trebuia un motiv mai bun, pentru ca apropiatii Continue reading

Advertisements

A fost frumos!

#ZiuaRecoltei, SamCITY, un eveniment devenit tradiție in familia Tudor.
Au fost prieteni multi, dragi si frumosi, îmbrăcați in costume naționale, vremea a fost superba iar atmosfera pe măsura. S-a cântat muzica tradiționala românească, desigur.

Paul Tudor

 

Recolta 2016

Noi facem o idee de meniu pe care il ajustam conform specialistilor si gurmanzilor care vin sa etaleze preparate la Sarbatoarea Toamnei. Asa ca am creat un meniu romanesc intr-un document Excel in Google Docs editabil pe care il share-uim cu toti recoltatorii si care se completeza cu denumirea preparatului si numele autorului.  Continue reading

Terasa Superba

In 2016  vom petrece Ziua Recoltei in gradina, langa lac si gratar.

Vremea se arata la o temperatura de 20 grade C cu nori si ca intentionam sa petrecem si in aer liber. Foarte posibil sa ne incalzim repede cu tuica sau vin fiert si cu un dans.

Save the date — October 1st

Sarbatorim venirea toamnei in stil traditional romanesc, motiv sa ne intalnim sa degustam ce a recoltat fiecare.

Dress code-ul este Romanesc 100%. Trebuie tinut cont ca vremea se arata la o temperatura de 20 grade C cu nori si ca intentionam sa petrecem si in aer liber. Foarte posibil sa ne incalzim repede cu tuica sau vin fiert si cu un dans. Continue reading

Despre

Sarbatorim venirea toamnei inca din 2007. Recoltam, gatim si etalam preparate, ne costumam si dansam; totul in stil traditional romanesc. Ne intalnim cu prieteni vechi si cunoastem prieteni noi. Ne simtim bine!

Traditia este una care implicare si mandrie; fiecare trebuie sa etaleze ce a recoltat si gatit. Se pun etichete in fata platourilor ca toti invitatii sa stie pe cine sa felicite sau cui sa ceara reteta.

Se lasa cu gratar, hora si voie buna.